Menu

4DESIGNs formål er å bygge ditt gode image på nett. Vi kan skryte av mange prosjekter og leverer tjenester som gir kunden
høy kvalitet og konkurransedyktig pris. 

Vår styrke er våre medarbeidere - vi innehar høy tekninsk web kompetanse kombinert med bagrunn fra design og kunstakademier.
Denne unike kombinasjonen sikrer kvalitet og funksjonalitet samt høy estetisk utførelse av prosjektene.

Våre jobber med:

  • utvikling av nettsider;
  • utvikling av nettbutikker;
  • søkemotoroptimalisering i google.no;
  • grafisk design for trykkbehov (visittkort, flygelblad, permer, etc.);
  • utvikling av komponenter til Joomla!;
  • reklame på nett;
  • 3D-skanning;
  • 3D-modellering.

Våre prosjekter er stadig suksessfulle, noe som bekreftes av våre fornøyde kunder - som kommer tilbake igjen og igjen. 

Se våre prosjekter og tjenester.

 


Historie

Firmaet 4DESIGN ble etablert i 2009 i Norge, fra den tiden har firmaet vært lokalisert i Oslo.

Vårt første prosjekt var et dedikert system som vi designet og laget fra bunnen av. Dette var et system for kontaktformidling mellom byggefirmaer og kunder som ville bestille oppussings- og byggearbeider. Systemet ble synkronisert med en SMS-server som automatisk sendte meldinger til representanter av byggefirmaer.

I 2010 konsentrerte vi oss om promotering og forbedring av den gode imagen til polske bedrifter i Norge, noe som vi har fortsatt med fram til i dag. Takket være vår markedsføring har vi fått kontakt med flere polske firmaer i Norge. God kontakt med kunder og tilfredsstillende resultater av vårt arbeid har gitt oss økende antall oppdrag.

I 2011 bestilte den norske butikken med byggevarer - MAXBO Stormarked Vækerø – en testbutikk. Kunden ønsket synkronisering mellom nettbutikken og aktuelle priser i den vanlige butikken. For å oppnå det måtte vi designe og lage et individuelt komponent. I tillegg måtte nettbutikken være tilgjengelig i to språk: norsk og polsk. Prosjektet ble suksessfullt.

I årene 2012 og 2013 utvidet vi tilbudet vårt og investerte i nytt utstyr og programvare. Bedriften utvidet sin virksomhet med ekstra tjenester, dvs. SEO markedsføring, søkemotoroptimalisering i google.no og trykking av reklamestoff.


Firmainformasjon

Besøksadresse:

4DESIGN
Knapstadveien 12G
1823 Knapstad, Norge

Kontaktinformasjon

Tlf: +47 462 61 301
E-post:
WWW: www.4design.no

Fakturainformasjon

Firmanavn: 4DESIGN GRABSKI
Org. nr: 993817716 MVA
Bankkontonr: 60300588487