Menu
Nordic Base AS

EuroMed AS

Vi har benyttet 4Design til utarbeidelse av følgende nettsider: euromed.no og stomi.no. I tillegg har jeg benyttet 4Design til søkemotoroptimalisering samt diverse arbeid vdr. Google Analytics.
Nettsidene har høstet svært positive tilbakemelding fra våre kunder. Søkemotor optimaliseringen har gitt ønskede resultater.
I tillegg til å raskt og effektivt levere prosjekter er 4Design en nyttig sparringspartner vdr. mulige løsninger for det enkelte oppdrag.

» EuroMed AS

G&P Service AS

G&P Service AS

Jeg er meget fornøyd med samarbeidet med Łukasz Grabski. Nettsiden som han laget for vårt firma, er meget estetisk, transparent og lett til å orientere seg på. Łukasz viste en stor profesjonalisme og erfaring, han forklarte uttømmende alle spørsmål og regler for vårt samarbeid. Dessuten var han åpen for alle endringer og foreslo selv noen forbedringer. Han er orientert i regler på det norske markedet i forbindelse med logo, sideprosjekt og reklame. Jeg anbefaler samarbeid med firma 4DESIGN av hele hjertet, jeg vil også bruke firmaets tjenester i framtida.

Gabriela Kasprowicz » G&P SERVICE AS

Nordic Skulptur AS

Nordic Skulptur AS

Profesjonell og hyggelig betjening på høyeste nivå. Individuell behandling av kunden og meget god kontakt. Rask leveringstid. Rimelig pris. Jeg vil fortsette med samarbeidet med firma 4DESIGN.

J.G. Salg Sjef » Nordic Skulptur AS

Balansert Ventilasjon

Balansert Ventilasjon

Solid, pålitelig, kort leveringstid og utmerket kompetanse – noe som resulterer i prosjekter som oppfyller kundens krav. Med fullt ansvar anbefaler jeg tjenester fra firma 4DESIGN.

M.W. » Balansert Ventilasjon

Eiendomsentreprenøren AS

Eiendomsentreprenøren AS

Vi har samarbeidet i flere år og er meget fornøyd. Interessante løsninger, grafikk og rask oppdatering. Jeg anbefaler firmaet 4DESIGN.

Kamil Kulis » Eiendomsentreprenøren AS

Arka Cafe i Lanckoronie

Arka Cafe i Lanckorona

Først og fremst utmerket kontakt og forståelse for behov av alle, også de mest krevende kunder... anbefaler.

Jacek Budzowski » Arka Cafe

Prolastebil

Prolastebil

Samarbeidet med firmaet 4DESIGN er en riktig glede. Firmaet er solid, tillitsverdig og pålitelig. Prosjektet for oss oppfylte alle våre forventninger.

M. K. » Prolastebil

Torpol Norge

Torpol Norge

Vi er meget fornøyd med samarbeidet med firmaet 4DESIGN. Vår side www.torpol.no ble laget raskt og profesjonelt fra bunnen av. For oss er det viktigst at vi kan modifisere siden for å tilpasse den våre behov. Har vi spørsmål eller trenger hjelp, kan vi alltid stole på dem. Vi vil anbefale firma 4DESIGN som en profesjonell bedrift innen nettbransjen. Deres tjenester er alltid solide og av høy kvalitet, vi har ingen innvendinger. Vi kan godt si at firmaet er en pålitelig partner.

M. K. » Torpol Norge

Turbotech AS

Turbotech AS

Vi er meget fornøyd med arbeidet med vår side www.turbotech.no. Vi anbefaler firmaet 4DESIGN av hele hjertet!

K. P. » Turbotech AS

Evatronix S.A.

Evatronix S.A.

Det var ikke første gang vi brukte tjenester fra firmaet 4DESIGN. Vi er fornøyd med tjenestene vi fikk levert, og vi anbefaler firmaet 4DESIGN!

T. S. » Evatronix S.A.

Norsk-Polsk Handelskammer

Norsk-Polsk Handelskammer

4DESIGN sine tjenester som vi bruker, er meget gode, solide og anbefalingsverdige.

Norsk-Polsk Handelskammer